Vietnam — 3 dage på egen båd i Halong Bay

Vietnam — 3 dage på egen båd i Halong Bay

Mit bed­ste tip til en ufor­glem­melig fam­i­lie-oplevelse i den berømte Unesco-fred­ede  Halong Bay i Viet­nam kom­mer her;

Gå uden om de store cruise-skibe og book jeres helt egen båd.

Her kan I kan sove på dækket under stjern­erne, spise frisk­fanget seafood mor­gen, mid­dag og aften og lave alle de stop under­ve­js, som I har lyst til.

Tre dage på dækket med seafood og stjerner

Vi bookede denne tur med Sails of Indochi­na med pri­vat pick-up fra vores hotel i Hanoi og drop off på vores næste hotel i Ninh Binh.

Det kost­ede os sam­let set under 5000 kro­ner for tre dages sejlads rundt i bugten og er en af de mange rejseo­plevelser, vi har haft i Asien, som er på vores top 10 liste.

Der er lige præ­cis de ting, man har brug for ombord på båden.

En stor seng med madrass­er, som kunne blive lavet om til den hyggelig­ste opred­ning på dækket under  stjernerne.

En kap­ta­jn, en kok og en guide.

Kaffe på kan­den hele dagen, øl, vand og frisk frugt.

Strøm til oplad­ning af mobil­er og kam­era et par timer sidst på dagen.

2 kajakker til at udforske de mange skjulte laguner bag de fortryl­lende bjergfor­ma­tion­er, som Halong Bay er berømt for.

Har man børn, som ikke synes, at blæk­sprutte­salat og stegte ris er sagen til mor­gen­mad, så fort­vivl ikke. Kokken lavede også pan­dek­ager på blus­set i det åbne køkken bagved kahyt­ten. Vi havde med­bragt en del snacks til turen, og der var mass­er af frisk frugt, så ingen gik sultne i seng.

Udflugter på øerne og afslapning

Vi sejlede rundt imellem fly­dende fiske­by­er og vilde klippe­for­ma­tion­er. Gik i land på en ø og cyk­lede en tur. Bad­ede i det grønne vand. Slappede af på dækket. Spillede spil og tog pænt mange fotos.

Halong Bay er virke­lig et fortryl­lende sted.

Efter 3 dage og to næt­ter i par­adis, følte vi, at vi havde været væk i en måned. På den gode måde 🙂

Har du spørgsmål til denne tur, så kon­takt mig endelig på bs@verdenskvinde.dk.

Mini cruise Halong BayMini Cruise sails of IndochineCykeltur med børn i VietnamHalong Bay Sails of IndochineVietnam floating villageVietnam med børnVietnam med børnHalong Bay sails of indochineVietnam med børnVietnam med børnVietnam med børnHalong BayMorgenmad på dækketVietnam med børncykeltur VietnamVietnam med børn