Drømmer du om at bygge dit eget lille hotel i udlandet?

Går du og drøm­mer om at bygge dit eget hotel i udlan­det?

Det gør jeg, og imens jeg går og drøm­mer, bruger jeg de fleste af vores ferier på at suge inspi­ra­tion fra hotele­jere ude i ver­den, som har gjort drømmene til virke­lighed.

Jeg kan bruge timer og dage på at lede efter det helt per­fek­te hotel til vores næste rejse,

De første timer på et nyt hotel, hvor alt bliv­er:

Udfors­ket. Oplevet. Duftet og smagt for første gang.

Det er noget helt særligt i vores fam­i­lie.

Vi har været på de vildeste hoteller, de år vi boede i Asien.

Kne­bet os selv i armen.

Sug­et alle detal­jer til os.

Talt i timevis om, hvor­dan vores eget hotel skal være, når (og hvis) vi får mod­et til at gøre en stor drøm til virke­lighed.

Fas­ci­na­tio­nen af små, charmerende hoteller i vilde natur­om­givelser har ført til mange spæn­dende sam­taler med modi­ge hotel-ejere.

For mig er de valg, man træf­fer som iværk­sæt­ter, uanset om det gælder hoteldrift, sko­pro­duk­tion eller hes­te­hårss­mykker en kilde til evig undren og inspi­ra­tion.

Så der er et par hotele­jere i ver­den, som har fået pænt mange nys­ger­rige spørgsmål med på vejen.

Inspireret af Troels Kløvedal

Én af dem er fyn­boen Rikke Cordt Ras­mussen.

Dybt inspir­eret af glo­be­trot­teren Troels Kløvedal, beslut­tede hun sig for sam­men med kæresten Ulrik at tage rygsækken på og rejse jor­den rundt.

Det er 23 år siden.

I dag dri­ver par­ret det smukkeste lille hotel på Bali.

Der tilbragte vi en del af vores jule­ferie for to år siden.

Det blev en ufor­glem­melig oplevelse og et spæn­dende møde med Rikke, som har sagt ja til at dele sin his­to­rien på bloggen.

Du kan læse hen­des his­to­rie her

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor mange andre danskere, der har gjort noget lig­nende. Giv mig endelig et tip, hvis du kender til andre spæn­dende his­to­ri­er om danske B&B, hotel eller resorte­jere ude i ver­den.

Hvem ved, om det er dem, vi skal besøge næste gang 🙂

4 thoughts on “Drømmer du om at bygge dit eget lille hotel i udlandet?

  1. Hej
    Vi, dan­sk par, har et lille sted i Andalusien, Spanien. Dog ikke saa ekso­tisk som Bali. Men vi bor i den smukkeste natur. For 11 aar siden tog vi springet og byggede en gam­mel gaard om til Ferie lej­lighed­er. Vores soen paa 10 aar er foedt her og vi er helt inte­gr­eret i lokal sam­fun­det. Vi elsker vores liv her midt i naturen og roen og at kunne bestemme over vores dagligdage som selvs­taendi­ge.

    1. Jeg har lige været på jeres hjemmeside…hvor ser det smukt og hyggeligt ud hos jer. Respekt for jeres beslut­ning. Jeg er virke­lig nys­ger­rig efter at høre mere. Sender lige en mail 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *