Til skoleårets første møde i den såkaldte parent faculty organisation på børnenes #internationalschooloftianjin, hvor jeg det næste år bl.a. står for skolens forældre blog. Fed mulighed for at møde mødre fra hele verden og komme endnu tættere på den skole, som når alt andet har været lort med lort på her i Kina har holdt modet oppe på os alle. Elsker den og hele det internationale miljø der er omkring den.#expatlife #expatlifeinchina #internationalschool


Til skoleårets første møde i den såkaldte parent faculty organisation på børnenes  #internationalschooloftianjin, hvor jeg det næste år bl.a. står for skolens forældre blog. Fed mulighed for at møde mødre fra hele verden og komme endnu tættere på den skole, som når alt andet har været lort med lort på her i Kina har holdt modet oppe på os alle. Elsker den og hele det internationale miljø der er omkring den.#expatlife #expatlifeinchina #internationalschool

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *